Sulfasalazine tijdens zwangerschap
Low dose contraceptive pills

Fyrstjärniga hotell i Karlstad

Karlstad har mycket att erbjuda alla sina besökare. Se alla fyrstjärniga hotell på denna sida.

Här finns fina byggnader, historia, nöjesliv och ett härligt friluftsliv. Det kan alltid vara kul att hitta på något lite extra om man är på tjänsteresa och vill få bättre kontakt med sina kollegor. Spela en uppfriskande golfrunda, vandra i naturen eller paddla kanot. Reser man med familjen så finns det roliga utflyktsmål med barnen och för den som reser själv så kanske man vill utforska stadens museer. Det finns ett gott utbud av fyrstjärniga hotell i Karlstad och alla dem hittar ni på denna sida.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet
Prisjämförelse

Amoxicillin for sinus infections
Celebrex inventor
Karlstads stadshotell är ett av Sveriges vackraste hotell och ligger mitt i centrala Karlstad. Från många av rummen har man utsikt över vattnet och en hel del av detaljerna i det gamla 1800-tals huset finns fortfarande kvar. Rummen är inredda i en modern och mycket inbjudande stil. Man har all lyx och bekvämlighet man vill ha och behöver när man bor på Elite hotell. Man surfar fritt på hotellets trådlösa internet. Det finns en utmärkt restaurang och pub på hotellet.


Best Western Gustaf Fröding Hotel

Gustaf Fröding Hotel

Prisjämförelse

Alev alev jenerik yukle boxca
Arcoxia tabletten teilen
Hotellet är beläget vid E18 och ligger cirka 3 kilometer från centrum så om man vill ta en halvtimmas promenad så når man staden lätt, annars går det fort med bil eller cykel. Hotellet har fina rum i trivsamma färger, bekväma sängar och sittmöbler. Det finns en rejäl pool utomhus där man kan bada om sommaren. Hotellets restaurang heter Emilia, köket använder sig av finaste råvaror som sammansatts till smakrika rätter. Internet och parkering är gratis.


Scandic Hotel Winn

Scandic Hotel Winn
Prisjämförelse

Flagyl c diff treatment
Depo-medrol z lidokain?…
Detta fina fyrstjärniga hotell ligger nära Karlstads stora gågata som erbjuder ett stort urval av shopping, uteliv, nöjen och god mat. Scandics hotell är alltid mycket barnvänliga så hotellet passar bra för barnfamiljer likaväl som för den som reser i arbetet. Det finns gym och relax för den som tränar eller känner för en stunds avkoppling i slutet av dagen. Restaurangen erbjuder rätter inom både det svenska och italienska köket.


Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza
Prisjämförelse

Online ultram canadian
Acomplia amxx
I Karlstads centrum ligger en vacker jugendbyggnad där hotell Plaza huserar. Rummen har lite olika inredning, en del har en mer klassisk hotell inredning medan andra ser toppmoderna ut. Det finns rum med bevarade 1800-tals som till exempel vackra stuckaturer. Hotellet har en stor innergård som är själva hjärtat. Tv:n har satelitkanaler och internet är fritt över hela hotellet. Det finns relax med både bubbelbad och bastu.


Clarion Collection Hotel Bilan

Clarion Collection Hotel Bilan
Prisjämförelse

Även detta Clarion hotell ligger i en ståtlig byggnad som förut har varit länsfängelse. Hotellet är beläget endast 50 meter från Drottningagatan så man bor mitt i centrum. Hela hotellet är supermodernt och har en riktigt snygg och trivsam inredning som både är inbjudande och lyxig. Det finns stora träbalkar i taken och rummen har sängar av hög komfort så att man ska kunna sova gott och vakna pigg och utvilad. Alla rum har minibar, internet och arbetsplats.


Clarion Collection hotel Drott

Clarion Collection hotel Drott
Prisjämförelse

Hotell Drott har 84 rum i varma färger och fina detaljer som till exempel kristallkronor och skinnfåtöljer. Hotellet är mycket populärt både för sin höga standard och för sitt läge mitt över gatan från Karlstads centralstation. Alla rum har internet, en stor platt-tv och kaffekokare. Hotellet bjuder alla sina gäster på en god frukost och kaffe/te med frukt. Ska man ha möte eller konferens så har hotellet flera fina och bra utrustade rum för detta ändamål i olika storlekar.

Scandic Hotel Karlstad City

Scandic Karlstad City
Prisjämförelse

Scandic city hotell är ett miljövänligt hotell som ligger mitt i centrum bara ett par hundra meter från Stortorget. Rummen är snygga och har inretts i ljus och härlig nordisk design. Här finns en rejäl arbetsplats, sittmöbler, sköna sängar och många av rummen har även en fin balkong som är möblerad. Fruckostbuffén som ingår i rumspriset är stor och har både varma och kalla rätter. Hotellets egna Grill & Bar är populär och har ett stort utbud av goda drycker och god, vällagad mat.


First Camp Karlstad

First Camp Karlstad
Prisjämförelse

Alldeles vid Vänerns strand och Skutberget ligger dessa mysiga stugor. Parkering på platsen är gratis. Stugorna har en modern och ljus inredning med platt-tv, kök och veranda. Behöver man handla så har campingen en butik som är öppen under sommaren annars så får man åka in till Karlstads centrum. Campingen erbjuder många roliga aktiviteter och det finns även ett fittnesscenter som man kan träna på. Restaurang Skuteberget ligger i närheten av campingen om man vill äta ute.


Karlstad Swecamp Bomstadbaden

Karlstad Swecamp Bomstadbaden
Prisjämförelse

Även detta är en trevlig camping där man kan hyra stugor vid en fin strand vid Vänern. Stugorna har tv, terrass och ett pentry där man kan laga sin egen mat. Det är en mil in till Karlstads centrala del så det tar cirka tio minuter med bil. Sitthörna, kaffebryggare och kylskåp finns också i alla stugor. Dessutom så finns det trådlöst internet och eget badrum som även har dusch så man behöver inte dela med andra gäster.