Tramadol withdrawal late symptoms
How to buy ginseng tea

Trestjärniga hotell i Karlstad

Se alla trestjärniga hotell här. Karlstad är känt för bland annat sitt ishockeylag Färjestad.

Det finns en mängd av kända idrottsstjärnor som kommer från Karlstad och även lag inom en hel del olika sporter som har gått långt inom sina grenar. Är man en supporter till något av de olika klubbarna och lagen så kanske man reser hit och ser på hemma matcher och hejar på. Fina hotell till fördelaktiga priser hittar man inom Karlstads trestjärniga hotellutbud.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Best Western Hotel Savoy

Hotell Savoy
Prisjämförelse

Aggrenox vs plavix study
Buspar medicin
Hotell Savoy bara ett par hundra meter från centralstationen så vill man bo nära om man reser med tåg eller buss så passar detta hotellet mycket bra. Hotellet är trevligt med en mysig inredning och familjär atmosfär så man känner sig riktigt välkommen som gäst. Rummen har skrivbord, tv, internet, parkettgolv och bekväma sängar att sova i. Hotellet har en käck liten bistro som serverar goda rätter från det Svenska köket under alla vardagskvällar.


Solsta Hotel

Solsta Hotell
Prisjämförelse

Diaper rash cream with lidocaine
Gasex +ibs
Mitt utanför dörren på Solsta hotell hittar man det största utbudet av stadens affärer och restauranger. Karlstad har också mycket nöjen som också finns inom ett bra avstånd. Det finns både sport evenemang och teatrar att besöka. Gillar man utelivet så hittar man pubar och klubbar i centrum. Hotellet har trådlöst internet. Rummen är trevliga med enklare inredning. Varje morgon kan man äta frukost i hotellets matsal och kaffe bjuds det på dygnet runt.


Scandic Hotel Klarälven

Scandic Hotel Klarälven
Prisjämförelse

Actis and erectile dysfunction
Effexor pain pills
Scandic Hotel Klarälven ligger tio minuter från centrum om man promenerar precis vid kanten på vackra Klarälven. Hotellet har ett välutrustat gym och en härlig pool. Dessutom finns det fritt wifi över hela hotellet. Man kan äta god mat på hotellets egna restaurang Bistro Borgmästarholmen som både har terrass och fantastisk utsikt över älven. För barnen finns det spel, lekrum och tv-hörna. Rummen är rymliga, inredda i ljusa färger och har alla bekvämligheter.


Ibis Hotel Karlstad City

Ibis Hotel Karlstad City
Prisjämförelse

Crestor pills for cholesterol
Can ceftin tablets be crushed
Hotell Ibis ligger inom ett bekvämt gångavstånd till centralstationen och centrum. Vill man åka till Vänern så tar det bara fem minuter med bil att ta sig dit. Hotellet serverar frukost redan från klockan 04.00 på morgonen då de vet att många reser väldigt tidigt och ser till att alla deras gäster ska ha fått något i magen innan sin resa. Rummen är mycket trevliga och bekväma. Färgerna är lugna och ljusa så att man ska kunna koppla av ordentligt. Alla rum har eget badrum med dusch och platt-tv.


Best Western Wåxnäs Hotel

Best Western Wåxnäs Hotel
Prisjämförelse

Ett trevligt och populärt hotell som erbjuder fina rum till ett bra pris endast tio minuter från centrum. Parkering och internet är gratis för alla gäster. I bokningspriset ingår en god frukostbuffé och hotellet bjuder även på te och kaffe. Det finns en kvällsbuffé om man vill äta middag på hotellet och mingla och dricka gott kan man göra i hotellbaren. Rummen har en varm inredning med ljusa träslag och sköna möbler.