Cleocin hcl what is it used for
Valtrex versus acyclovir

Tvåstjärniga hotell i Karlstad

Ibland räcker det gott och väl med att bo lite enklare men ändå bekvämt och i närhet till allt.

Tvåstjärniga alternativ har ofta delade badrum och delade kök men fungerar alldeles utmärkt om man inte känner att man behöver bo lyxigt utan ändå kommer att vistas mestadels utanför sitt hotellerum. Här hittar ni stadens fina vandrarhem och mysiga bed and breakfasts som erbjuder bra priser i en trivsam miljö med trevlig personal.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

STF Vandrarhem Karlstad

Prisjämförelse

Is baby oil good to use on your face
Neurontin benefits
Vandrarhemmet STF i Karlstad har många fina rum med trägolv, bekväma sängar och tv i de allra flesta rum. Frukost behöver man inte göra själv utan man kan äta av den goda frukostbuffén som dukas upp om morgnarna. Stannar man länge nog så att man behöver tvätta kläder så finns det tvättstuga som alla gäster kan använda. Parkeringen är gratis vilket kan vara bra att veta om man reser med bil. Det tar bara några minuter med bil in till centrala Karlstad som ligger cirka tre kilometer bort.


Carlstad City Hostel

Carlstad City Hostel
Prisjämförelse

Community discount drugs
Pills for dog arthritis
City hostel har ljusa rum med olika antal bäddar. Detta hostel känns fräscht och modernt. Rummen har eget badrum med dusch så man behöver inte dela med övriga gäster som man normalt gör på vandrarhem. Man bor centralt och bra, endast ett par minuter från tågstationen. Rummen har även tv och nattduksbord. Vill man läsa så finns det böcker att låna i det lilla biblioteket och så kan man se på tv i det gemensamma tv-rummet. Det finns kaffe och te att köpa i en automat.


Le Mat Solakoop Bed & Breakfast

Le Mat Solakoop B&B
Prisjämförelse

Biaxin how long to work
Cialis professional buy
Detta är ett mysigt litet bed and breakfast som bara ligger hundra meter från en liten strand. Det tar inte mer än tio minuter att komma in till centrum där det finns många populära butiker, köpcentrum, restauranger och pubar. Det finns kylskåp, tv och internet på rummen. Reser man med bil så finns det fri parkering, annars så ligger tågstationen endast en kilometer från Le Mat Solakoop. Det finns även rum för funktionshindrade.


Villa Gräsdalen Pensionat

Villa Gräsdalen
Prisjämförelse

Discount coupons for chantix
Most recommended diaper rash cream
Omgiven av en mysig trädgård som på sommaren är grön och lummig med uteplats som är möblerad. Pensionatet ligger endast 3 kilometer utanför centrala staden så man tar sig lätt in till alla Karlstads nytta och nöjen. Rummen är trivsamma och man kan välja om man vill dela badrum med andra gäster eller om man vill ha ett eget. I området kring pensionatet finns det många trevliga friluftsaktiviteter att hitta på som till exempel vandring och ridning.


Mimulus Bed & Breakfast

Mimulus B&B
Prisjämförelse

Det här bed & breakfastet ligger en bit utanför både centrala Karlstad och Vänern. Det tar 20 minuter med bil att åka till båda ställena. Man bor på en trevlig bondgård som har ett sommaröppet café. Vill man låna cyklar så finns det gratis och i priset ingår också en god ekologisk frukost. Mimulus har ibland egna teater uppvisningar på Mimulus teater och det finns leksaker till barnen att leka med. Levande djur så som hästar, hund och höns finns på gården.


Bryngfjorden Vandrarhem

Bryngfjorden Vandrarhem
Prisjämförelse

Här bor man precis vid Bryngfjordens golfklubb i enkla men praktiska rum. Det finns ett rymligt kök som man får använda att laga mat och rummen har även gemensamma duschar och badrum. Se på tv kan man göra i det gemensamma tv-rumemt. Under vintersäsong så har man nära till Bryngfjordens skidbacke som endast ligger 200 meter från vandrarhemmet. För den som spelar golf så finns det golfshop och så får man rabatt på greenfee om man bor på Bryngfjordens Vandrarhem. Åker man bil så tar det 10 minuter in till centrala Karlstad.